Ottelut - Matcher

BANDYLIIGA

ke/ons  2.1.   19:00  HIFK - Akilles 5-2 (3-1)

la/lö      5.1.   17:00  Akilles - Botnia 10-4 (7-0)

la/lö    12.1.  15:00  Botnia - Akilles 5-7 (3-5)

ke/ons 16.1. 19:00 Akilles - Kampparit 3-7 (0-1)

la/lö    19.1.  17:00 Akiles - Narukerä

 

SUOMEN CUP   

LOPPUOTTELU - FINAL

4.1. Veiterä - Akilles 2-3 (2-0)

 

Live Score

Sarjataulukko - Tabell

Kausijulkaisu 2018 - 2019

JOULUKALENTERI 2018

 

VOITTONUMEROT - VINSTNUMMER

 

Voitot voi lunastaa (1.12.2018 - 15.1.2019) Porvoon Pyöräkeskuksesta, UUSI OSOITE Raatihuoneenkatu 11, Porvoo.

Vinsterna kan avhämtas (1.12.2018 - 15.1.2019) från Borgå Cykelcenter, NY ADRESS Stadshusgatan 11, Borgå.

Ajankohtaista - Aktuellt

Takaisin

Akilles kohtasi keskiviikkoiltana Brahen kentällä HIFK:n. Ottelu saatiin pelata loistavassa bandysäässä ja yleisöäkin oli mukavasti paikalla.

view.from ' julkaisi kirjoituksen 08.02.2018
(747 kävijää ovat lukeneet kirjoituksen)

Akilles ja HIFK pistejakoon

Peli ei kuitenkaan tarjonnut yleisölle kovin paljon hienouksia. Alkuminuuteista lähtien oli selvää että kotijoukkue vetäytyy pallottomana omalle kenttäpuoliskolleen antaen Akilleksen yrittää murtautumista, samalla kun he itse luottaisivat pitkiin nostopalloihin ja mahdollisiin kontrauksiin.

Ottelun avausosuma syntyi Andreas Flinckin laukomasta rangaistuslaukauksesta, kun nostopalloa maalialueella tavoitellutta Saku Hämäläistä tylysti lanattiin jäähän HIFK:n puolustajan toimesta. HIFK tasoitti heti seuraavasta hyökkäyksestä. Akilleksen puolustuksen uinahdettua Tomi Tastén pääsi oikealta purjehtimaan maalintekopaikalle, josta pallo ajautui Tuomas Jalkaselle, joka laittoi pelivälineen maaliin. HIFK siirtyi kaukolaukauksella johtoon reilun kahdenkymmenen minuutin pelin jälkeen.

Vieraat pitivät palloa paljon ottelun ensimmäisellä puoliskolla, mutta junioripainotteisella joukkueella otteluun lähtenyt Akilles ei löytänyt lääkkeitä tai uskallusta murtautua, joten vaarallisia maalipaikkoja ei juurikaan nähty. Pari minuuttia ennen taukoa pirteästi läpi ottelun pelannut kokenut Pavel Gavrilov tasoitti 2-2 lyötyään kaukaa ruuhkan takaa maalivahdin torjuman irtopallon varmasti maaliin, seuraavaksi sama Gavrilov katkaisi loistavasti keskikentällä kotijoukkueen hyökkäyksen ja siirsi nopealla syötöllä pallon Saku Hämäläiselle, joka pääsi täydessä vauhdissa purjehtimaan läpi seisovan puolustuslinjan ja siirtämään Akilleksen maalin taukojohtoon.

Toisen puoliajan alussa Harri Hiukka kompuroi Akilles puolustukseen yrittäessään tunkeutua maalialueelle ja siitä hänet palkittiin rangaistuslyönnillä, jonka hän itse pomminvarmasti latasi keskelle ja ylös 3-3. HIFK siirtyi uudestaan johtoon Akilleksen ensin sählättyä pallon oman päätylinjan yli kulmalyönniksi ja vielä epäonnistuttua kulman jälkitilanteen siivoamisessa. Joakim Nordström tasoitti rangaistuslyönnistä, joka syntyi kun hänen oma läpiajonsa pysäytettiin rumalla taklauksella. Kotijoukkue siirtyi vielä 5-4 johtoon pitkän pallon lipsahdettua Akilleksen muuten varman puolustuksen keskeltä ja Tastén pääsi yksin Olli Lappalaisen kanssa.

Ottelun loppua kohti HIFK:lta loppui luistelu ja samalla järjestävältä seuralta loppuivat myös pelipallot ja Akilleksen pelaajat joutuivatkin hakemaan palloja Kallion kentän lumikasoista antaen näin kotijoukkueelle ylimääräistä hengähdystaukoa ja aikaa ryhmittyä puolustukseen.

Loppunumerot 5-5 syntyivät Andreas Flinckin mailasta vajaat kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä. Maaliin esityön teki Matti Vainio joka läpi ottelun kuului kentän parhaimmistoon. Vainio oli pallollisena lähes pitelemätön ja jäähyjä olisi syystäkin voinut viheltää punaisille paljon enemmän kuin pöytäkirjaan merkityt 80 minuuttia.

Aivan ottelun lopussa peli meni entistä rumemmaksi, kun tilanteen ja jopa kentän ulkopuolella Gavrilov sai ikävällä tavalla helsinkiläisestä mailasta selkään, mutta tämä tilanne jäi valitettavasti tuomarikolmikolta näkemättä.

Taistelu kotiedusta puolivälieräpeleihin jatkuu perjantaina klo 19, kun HIFK saapuu Porvoon Pallokentälle. Runkosarja päättyy Akilleksen osalta sunnuntaina Mikkelissä.

 
 
 
 
Akilles Bandy - Vänrikinkatu 4, 06100 PORVOO