Kausijulkaisu 2018 - 2019

Ottelut - Matcher

BANDYLIIGA

PRONSSIOTTELU - BRONSMATCH

pe/fre  8.3.2019  18:30  Kampparit - Akilles 10-5 (6-4)

* * *

Live Score

Sarjataulukko - Tabell

Ajankohtaista - Aktuellt

Takaisin

Antti "Paavi" Parviainen otti haasteen vastaan ja palaa kolmen kauden jälkeen Akilles bandyn päävalmentajaksi. Kokenut Rasmus Lindqvist jatkaa vielä ainakin vuoden.

view.from ' julkaisi kirjoituksen 27.06.2018
(1502 kävijää ovat lukeneet kirjoituksen)

Antti Parviainen uusi päävalmentaja

Paavi on taas intoa täynnä palatessaan valmentamaan seurajoukkuetasolla. Akilleksen viime kevään suorittaminen Tomi Gröhnin ja Pertti Koposen valmennuksessa sekä mielenkiintoinen joukkueen sekoitus nuoruutta ja kokemusta sai Paavin innostumaan valmennusvastuusta. "Akilles on tehnyt seurana pitkäkestoisesti hyvää työtä niin seuran toiminnan kuin junioritoiminnan kehittämisessä ja siinä haluan olla nyt mukana, kertoo Paavi.

Rasmus Lindqvist on tehnyt Akilles Bandyn kanssa vuoden jatkosopimuksen. Rassen mielestä on hienoa että joukkueessa on tällä hetkellä iso ryhmä hyviä nuoria pelaajia, jotka jo viime kaudella olivat hyvässä vaudissa ja hän odottaa että heidän vauhtinsa lisääntyy entisestään vielä tulevalla kaudella. 

Akilleksen pelaajarinki on nyt 3+18 pelaajan suuruinen. Tavoitteena on täydentää ryhmää vielä 2-3 ulkopuolisella pelaajalla, mikäli neuvottelut etenevät suunnitelmien mukaisesti. Joukkueen kesäharjoittelu jatkuu suunnitelmien mukaisesti Tommy Ekblomin johdolla.

 
 
 
 
Akilles Bandy - Vänrikinkatu 4, 06100 PORVOO