Kausijulkaisu 2018 - 2019

Ottelut - Matcher

BANDYLIIGA

PRONSSIOTTELU - BRONSMATCH

pe/fre  8.3.2019  18:30  Kampparit - Akilles 10-5 (6-4)

* * *

Live Score

Sarjataulukko - Tabell

Ajankohtaista - Aktuellt

Takaisin

Jääpallon Suomen Cup saatiin sittenkin vietyä läpi loistavissa olosuhteissa vaikka Oulussa tekojää ei ollut pelattavassa kunnossa vielä alkuviikosta.

view.from ' julkaisi kirjoituksen 28.10.2018
(700 kävijää ovat lukeneet kirjoituksen)

Akilles Suomen Cupin loppuotteluun

Palloa paljon pitävälle porvoolaisjoukkueelle hyvä jää ja loistava keli sopivat. Akilles voitti alkulohkon kaikki ottelunsa. Perjantai-illan OLS ja lauantai aamuisen Narukerä voittojen jälkeen, lauantaina iltapäivällä vastaan luisteli tuoreilla jaloilla WP35. Akilles ei antanut WP:n yllättää ja vei peliä läpi ottelun, voittaen lopuksi 6-0. Kun Kampparit menetti illalla pisteen WP:lle joukkueiden pelattua tasan, Lohkovoittoon olisi Akillekselle viimeisessä ottelussa Kamppareita vastaan riittänyt tasapeli.

Sunnuntain aamupeli Mikkelin Kamppareita vastaan oli tahmeaa näytöstä. Akilles ei saanut pallollista peliään toimimaan ja Kamppareille tuli ottelun alussa parempia maalipaikkoja ja menivätkin 1-0 johtoon. Akilles sai tasoitettua ennen taukoa kulmakikan jälkitilanteesta. Toisella puoliajalla valkoisissa peliasuissa pelannut Akilles pääsi hyökkäämään myötä-aurinkoon ja oli selkeästi parempi ja aktiivisempi joukkue, Kamppareiden lähinnä keskittyessä puolustamiseen ja kontrauspeliin. Muuten ottelussa hieman alavireisesti esiintynyt Jugi Nordström teki ottelun upean voittomaalin kulmasta suupattuaan pallon vastustamattomasti maalin kattoon. Kapteeni V-V Angeria viimeisteli viime hetkillä ottelun voittonumeroiksi 1-3 Masa Vainion vapauttavasta syötöstä.

Jääpallon Suomen cupin loppuotteluvastustajaksi tulee oman alkulohkonsa voittanut Veiterä ja näin ollen finaali pelataan Lappeenrannassa. Ajankohta ei ole vielä varmistunut koska ottelulle ei ole etukäteen määrätty pelipäivää.

Liigakauden alkuun on alle kolme viikkoa ja Porvoossa toivotaan tietysti että joukkue pääsee harjoittelemaan isolle jäälle mahdollisimman pian. Lisäksi muutaman pelaajan harmittavat loukkaantumiset liigakauden kynnyksellä aiheuttavat pieniä lisähuolia joukkueessa.

 
 
 
 
Akilles Bandy - Vänrikinkatu 4, 06100 PORVOO