Kausijulkaisu 2018 - 2019

Ottelut - Matcher

BANDYLIIGA

PRONSSIOTTELU - BRONSMATCH

pe/fre  8.3.2019  18:30  Kampparit - Akilles 10-5 (6-4)

* * *

Live Score

Sarjataulukko - Tabell

Ajankohtaista - Aktuellt

Takaisin

Akilles ei antanut kotiavauksessaan HIFK:n yllättää ja palkitsi runsaslukuisen yleisön kuudella osumalla

view.from ' julkaisi kirjoituksen 24.11.2018
(605 kävijää ovat lukeneet kirjoituksen)

Kotiavauksesta 6-1 voitto

Akilleksen kauden ensimmäiseen kotiotteluun oli saapunut paikan päälle yli 650 kannattajaa, jotka saivatkin nauttia jännittävän jääpallo-ottelun lisäksi uudella anniskelualueella lämmintä glögiä ja muita virkistäviä juomia. Tunnelma olikin kentällä ja olutkatsomon osassa huipussaan Akilleksen hallittua peliä ja varsinkin sen jälkimmäistä puoliskoa.

HIFK sai otteluun unelma-alun Tomi Tasténin päästyä jo ottelun toisella minuutilla kävelemään Akilleksen puolustuksen läpi ja viemään punaiset 0-1 johtoon. Tämän jälkeen peli aaltoili vaikkakin Akilles hallitsi palloa enemmän. Akilles yritti turhaan kuljettamalla puskea punaisissa paidoissa pelanneiden vastustajien puolustusmuurin läpi. Juuso Johansson yllätti kuitenkin HIFK maalivahdin kaukolaukauksella kun ottelua oli pelattu 26 minuuttia ja Ville-Veikko Angeria vei kotijoukkueen 2-1 taukojohtoon vain pari minuuttia myöhemmin napakalla lyöntilaukauksella.

Tauon jälkeen pallohallinta siirtyi yhä enemmän vihreäpaidoille, mutta IFK:n pakka pysyi tiiviinä ja vieraat yrittävät usein flippipalloilla Akilleksen puolustuslinjan taakse. Peli kääntyi lopullisesti kotijoukkueelle kun maalissa varmoja otteita esittänyt Isak Skog nappasi IFK puolipitkän pystysyötön ja avasi heti pitkällä heitolla Rasmus Lindqvistille, joka siirsi Akilleksen 3-1 johtoon. Tämän osuman jälkeen IFK nosti karvausta ja yritti  voimakkaammin hyökätä, mutta Akilleksen puolustus kesti ja vastaavasti avautui toisessa päässä enemmän tilaa kun IFK:n puolustusryhmitys väkisinkin venyi. Joakim Nordström teki kulmasta 4-1 ja Rasmus Kettunen teki kauniin vastahyökkäyksen päätteeksi 5-1 ennen kuin Lindqvist viimeisteli loppunumeroiksi 6-1.

Akilleksen pelit jatkuvat viikon päästä lauantaina Jyväskylässä JPSn vieraana. Suomen Cupin finaalin ajankohta ja pelipaikka on vielä päättämättä Lappeenrantalaisten unohdettua varata Kisapuiston tekojää 5.12. Varmuudella glögi on taas lämmin Porvoon pallokentällä 15.12. klo 17 kun LRK Torniosta saapuu vieraaksi.

 
 
 
 
Akilles Bandy - Vänrikinkatu 4, 06100 PORVOO