Kausijulkaisu 2018 - 2019

Ottelut - Matcher

BANDYLIIGA

PRONSSIOTTELU - BRONSMATCH

pe/fre  8.3.2019  18:30  Kampparit - Akilles 10-5 (6-4)

* * *

Live Score

Sarjataulukko - Tabell

Ajankohtaista - Aktuellt

Takaisin

Tiukka ja vauhdikas ottelu päättyi 4-5 vierasvoittoon

view.from ' julkaisi kirjoituksen 01.12.2018
(497 kävijää ovat lukeneet kirjoituksen)

Akilles korjasi sarjapisteet Jyväskylässä

Akilles suuntasi lauantaiaamuna kohti Jyväskylää, jossa porvoolaisia odotti liigakauttaan hiukan alavireisesti aloittanut, mutta viime peleissään murskaluvuin voittanut JPS.

Ottelu oli Akilleksen tämän kauden bandyliigaotteluista selkeästi vauhdikkain ja tasaisin. Molemmat joukkueet pelasivat aktiivisesti ja yrittivät rakentaa peliä. Akilles siirty ensimmäisen puoliajan alkupuolella 0-1 johtoon Rasmus Lindqvistin toimesta, mutta JPS tuli Akilleksen jäähyillessä rinnalle ja siirtyi vielä 2-1 johtoon ennen taukovihellystä, tuomarin antamalla yliajalla.

Toisella puoliajalla Akilles tasoitti heti ensimmäisellä minuutilla kun Rasmus Kettunen teki illan ensimmäisensä Ville-Veikko Angerian syötöstä. Sama Rasmus siirsi vieraat jälleen johtoon 2-3 ottelukellon näyttäessä 59 minuuttia, mutta JPS tasoitti heti perään. Kulman jälkitilanteesta valmistuneen Kettusen kypärätempun myötä vieraat siirtyivät taas maalin johtoon. Joukkueen kokeneimman Rasmuksen (Lindqvist) tehtyä 3-5,  JPS päätti käyttää aikalisänsä ja pääsi vielä maalin päähän, mutta ei lähemmäksi ja näin Akilles jatkaa liigaa puhtaalla pelillä neljän ottelun jälkeen.

Vaikka peli oli vauhdikas, niin se näytti myös osittain sekavalta, mikä ei ole kovin yllättävää kun muistaa ettei porvoolaisilla ole montaakaan ison jään harjoitusta vielä takana. Akilles pelaa seuraavan ottelunsa Porvoossa 15.12. kun vastaan luistelee jo toistamiseen tällä kaudella LRK Torniosta.

 
 
 
 
Akilles Bandy - Vänrikinkatu 4, 06100 PORVOO