Ottelut - Matcher

BANDYLIIGA

VÄLIERÄ - SEMIFINAL

ke/ons 20.2. 19:00 Veiterä-Akilles 6-3 (2-2)

la/lö     23.2. 17:00 Akilles-Veiterä 

ti/tis    26.2. 19:00 Veiterä-Akilles 

pe/fre   1.3. 19:00 Akilles-Veiterä 

su/sön 3.3.  13:00 Veiterä-Akilles 

Live Score

Sarjataulukko - Tabell

Akilles Bandy KEVÄTKOKOUS

ke 13.3. Klo 19.00 

Porvoon Campus 

Taidetehtaankatu 1

Akilles Bandy VÅRMÖTE

ons 13.3. kl 19:00

Borgå Campus

Konstfabriksgatan 1

Kausijulkaisu 2018 - 2019

Ajankohtaista - Aktuellt

Takaisin

Akilles ei antanut porilaisten yllättää ja varmisti jo tässä vaiheessa kotiedun puolivälierissä

view.from ' julkaisi kirjoituksen 20.01.2019
(735 kävijää ovat lukeneet kirjoituksen)

Akilles selvitti Narukerän

Akilles lähti otteluun ehkä aikaisempia otteluita hieman varovaisemmalla kärkikarvauksella, sen sijaan Narukerä otti alussa ylhäältä kiinni ja yritti vaikeuttaa Akilleksen lähtöjä.

Ottelu alkoi Akilleksen hallinnassa, mutta Narukerä teki ottelun ensimmäisen maalin kun Mustonen pääsi pujottelemaan puolustuksen läpi vartin pelin jälkeen.

Akilles jatkoi kärsivällisesti ja tasoitti Lindqvistin kaukolyöntimaalilla johon esityön teki Angeria. Johtoon Akilles siirtyi muutama minuutti myöhemmin kun Angeria vapautti Kettusen maalintekoon. Lindqvist haki itsensä lempipaikalleen ja paukutti 3-1 kaukaa kun puoli tuntia oli pelattu. Vielä ennen taukoa Flinck ohjasi ilmasta Hännisen lyönnistä 4-1.

Toisen puoliajan ensimmäinen vartti oli kotijoukkueelta sekavaa pelaamista, mutta 65 minuutin kohdalla Larsson teki 5-1 Vainion hienon katkon ja mahtavan syötön jälkeen. Narukerä teki kulmasta toisen maalinsa parisen minuuttia myöhemmin. Vierasjoukkue oli jo pyytänyt ennen kyseistä kulmaa aikalisää, joka tässä tapauksessa ehkä palveli kotijoukkuetta paremmin, koska ote siirtyi aikalisän jälkeen selkeämmin Akillekselle. Nordström löi Akillekselle 6-2 seuraavasta kulmalyönnistä ja siihen tyssäsi Narukerän loppukiri. 

Ottelun erittäin selkeästi ja linjakkaasti viheltäneen Ruotsalaisen erotuomarin antamalla lisäajalla Akilles teki vielä kaksi maalia. Larsson teki ensin Sami Laakkosen kulmalyönnin paluupallosta 7-2 ja viime hetkillä loistavan ottelun pelannut Angeria löi talulle 8-2 Larssonin syötöstä.

Nyt on joukkueella ennen seuraavaa ottelua 5.2. tiedossa pitkä MM-tauko. Sen hyödyntäminen harjoitteluun on ensiarvoisen tärkeää loppukauden menestystä silmällä pitäen. Akilleksen valmentajat Magnus Gustafsson ja Patrik Hänninen vastaavat tauolla harjoituksista päävalmentajan keskittyessä maajoukkuetehtäviin.

 
 
 
 
Akilles Bandy - Vänrikinkatu 4, 06100 PORVOO