P21

Pelaajat - Spelare 2018-19

  1 Skog Isak
12 Niittyvuopio Joel
 
 2  Ek Rasmus
 3  Ek Daniel
 4  Lindblad Dante
 6  Lindblad Dylan
 7  Hänninen Casper [C]
 9  Haapanen Aapo
11 Koivunen Teemu
14 Nuutti Miro
15 Pursio Aapo
16 Volanen Oskar (Y)
17 Johansson Mikko
18 Skog William [A]
21 Sevelius Jim
25 Rikberg Oskar
27 
28 Fridolfsson Rasmus
29 Meriaho Patrik
30 Lindfors Alexander
77 Laakkonen Akseli

Ottelut - Matcher rss


PRONSSIA - BRONS

Akilles vei pronssimitalit - Akilles tog hem bronset Lue lisää »


Akilles P21 pronssiotteluun

Akilles P21 pelaa taas pronssimitaleista ja vastustaajaksi luistelee Mikkelin Kampparit, joka hävisi oman välieränsä JPS:lle. Pronssiottelu pelataan Porvoon pallokentällä lauantaina 3.3. Lue lisää »


Storstryk för Akilles U21

Akilles gjorde sin sämsta insats den här säsongen, när man förlorade hela 0-10 mot Veiterä. Lue lisää »


Ingen poäng i Jyväskylä

Akilles chanslösa mot effektivt JPS Lue lisää »

Lisää kirjoituksia »

Kuvassa kauden 2016-17 pronssijoukkue (4.3.2017)

 

U21-laget 2017-18

Säsongen 2016-17 slutade för U21-lagets del med en bronsmedalj kring halsen. Laget visade fina takter i playoff och trots endast en sjätteplats i den jämna grundserien spelade laget hem bronset mycket tack vare det breda spelarmaterialet.

Nu står det äldsta juniorlaget i Akilles inför en ny sä- song med nya utmaningar. Läget ser i skrivande stund bra ut och det långsiktiga juniorarbetet som Akilles gjort bär frukt. Laget har inför säsongen inte tappat några spelare till andra föreningar, men en handfull spelare har igen fallit för åldersstrecket och någon har beslutat att lägga av för att satsa på studierna på annan ort. Värnpliktstjänst långt ifrån Borgå gör också att ett par spelare kommer att få problem med att göra en full satsning. Akilles U21 kommer denna säsong att kunna ställa upp med ett lag där stommen består ca 15 spelare födda år 2000 eller tidigare, men kommer som tidigare år att komplettera med yngre spelare i samtliga matcher. Under sommarträningen har sammanlagt 8 juniorer tränat med Akilles herrlag och flera av dem kommer också att kunna kämpa om en plats i öppningselvan på bandyliganivå redan under inkommande vinter. För de unga spelarnas fortsatta utveckling är det trots allt viktigt att de också kan spela i sin egen åldersserie, där de får ett större ansvar och kan pröva på flera olika spelarroller. Målsättningen för den stundande säsongen bör vara att fortsättningsvis förbättra placeringen från föregående år. Trenden ser bra ut, våren 2015 slutade laget som femma, 2016 fyra och 2017 blev det alltså en tredjeplacering. Ingenting kommer dock gratis och våren brukar bli tuff, framgång kräver en stor laginsats där alla spelare jobbar med rätt attityd och för lagets bästa.

I FM-serien för under 21, som även kallas ungdomsbandyligan deltar sex lag och serien kommer även detta år antagligen att bli lika jämn och spännande som senaste säsong. Vi hoppas på en riktig bandyvinter med bandyväder där spelare och publik kan njuta av den ädla utegrenen bandy.

Akilles U21 brukar ha välbesökta hemmamatcher, kom med och heja på oss!

Niklas Skog - Akilles U21 lagledare

Akilles Bandy - Vänrikinkatu 4, 06100 PORVOO