Kausijulkaisu 2018 - 2019

Ottelut - Matcher

BANDYLIIGA

PRONSSIOTTELU - BRONSMATCH

pe/fre  8.3.2019  18:30  Kampparit - Akilles 10-5 (6-4)

* * *

Live Score

Sarjataulukko - Tabell

Ajankohtaista - Aktuellt

Takaisin

Akilles ei pystynyt hyödyntämään toisen puoliajan myötätuulta ja IFK aiheutti porvoolaisille kauden ensimmäisen tappion vieraskentällä

view.from ' julkaisi kirjoituksen 02.01.2019
(1041 kävijää ovat lukeneet kirjoituksen)

Pisteet jäivät Helsinkiin

HIFK pääsi ottelun ensimmäisen puoliajan myötätuulen ja aktiivisen luistelunsa turvin ottelun alussa useita kertoja helpohkosti Akilleksen maalille ja ainoastaan onni ja Isak Skogin pelastukset pitivät porvoolaiset pelissä mukana. IFK onnistui kuitenkin maalinteossa kolmasti ja Akilles kerran ensimmäisen 45 minuutin aikana.

Akilles lähti siis myötätuulen turvin ajamaan takaa punaisten parin maalin etumatkaa. IFK puolusti kuitenkin odotetusti erittäin tiiviisti eikä Akilles löytänyt lääkkeitä punaisen puolustusmuurin puhkaisuun. Hyökkäykset jäivät kerta toisensa jälkeen piippuun ja näin haluttoman oloinen Akilles joutui pisteittä kotimatkalle. 

Perjantaina on edessä cupfinaali Lappeenrannassa, toivottavasti huono kenraali tarkoittaa tällä kertaa, että perjantaina palat loksahtavat paremmin paikalleen ja Akilles löytää joukkuepelaamiseen huomattavasti paremman ilmeen läpi koko ottelun.

 

 

 
 
 
 
Akilles Bandy - Vänrikinkatu 4, 06100 PORVOO