Kausijulkaisu 2018 - 2019

Ottelut - Matcher

BANDYLIIGA

PRONSSIOTTELU - BRONSMATCH

pe/fre  8.3.2019  18:30  Kampparit - Akilles 10-5 (6-4)

* * *

Live Score

Sarjataulukko - Tabell

Ajankohtaista - Aktuellt

Takaisin

Akilles otti tärkeät vieraspisteet lumipyryn sävyttämässä iltaottelussa vahvalla ja tasiaisella suorituksella

view.from ' julkaisi kirjoituksen 06.02.2019
(485 kävijää ovat lukeneet kirjoituksen)

Akilles voitti Kampparit Mikkelissä

Mikkelin tiistai-illan otteluun oli povattu paljon lunta ja vaikka kenttä saatiinkin aurattua ennen peliä niin yleensä hyväkuntoinen Hänskin jää ei kyllä ollut illan aikana missään vaiheessa kovin pelattavassa kunnossa ja se näkyi joukkueiden taktiikassa ensimmäisestä minuutista lähtien. 

Valkoisissa pelanneet vieraat saivat otteluun unelma-alun kun ensimmäisellä peliminuutilla Sami Laakkonen otti Matti Vainion pitkän syötön ilmasta haltuun ja löi vihaisen lyönnin kohti maalia. Andreas Flinck oli ensimmäisenä paluupallossa, Juuso Tervonen torjui kuitenkin vielä toistamiseen, mutta Ville-Veikko Angeria toimitti riparin maaliin Kampparipuolustuksen keskeltä.

Kampparit tasoitti viisi minuuttia myöhemmin kun Esko Liukkonen pääsi oikealta alueen sisältä vapaasti lyömään ja Kalle Lempinen siirsi Kampparit 2-1 johtoon "coast-to-coast" maalilla ensimmäisen puoliajan puolivälissä. 

Ensimmäisen jakson viimeisillä minuuteilla Akilles onnistui maalinteossa kolmesti. Sami Laakkonen tasoitti Olli Lappalaisen pitkästä maaliheitosta 2-2 ja seuraavalla minuutilla Sami otti pitkän syötön haltuun siirsi Andreas Flinckille joka löi kaarelta Akilles johtoon. Sami Laakkonen teki vielä viime hetken kulmasta suoralla lyönnillä 2-4 taukolukemat.

Toisella puoliajalla maaleja tehtiin vuorotellen. Ensin Kampparit kavensi kaukaa vapaalyönnistä, mutta 59. peliminuutilla syntyi voittomaaliksi jäänyt 3-5 osuma, kun Flinck riisti pallon Kamppareilta ajoi päätyyn, löysi syötöllä Akseli Laakkosen takatolpalta ja nuorempi Laakkonen viimeisteli varmasti. Kampparit tuli vielä kulmamaalilla maalin päähän, mutta Akilles ja Picke Flinck vastasi samalla mitalla vielä reilut viisi minuuttia ennen päätösvihellystä. 

Akilles ansaitsi voittonsa ja oli läpi ottelun kaksinkamppailuissa tällä kertaa juuri sen verran parempi mitä 4-6 voittonumerot osoittavat. Sami Laakkonen palkittiin joukkueen parhaana, mutta varsinkin Juuso Johansson ja Akilleksen muu puolustus Rasmus Kettunen ja Akseli Pursio olivat tällä kertaa ilmapalloissa mikkeliläisiä selvästi vahvempia.

Runkosarjassa Akilleksella on vielä kaksi ottelua. Perjantaina WP35 saapuu Porvooseen ja lauantaina Akilles matkaa Lappeenrantaan haastamaan runkosarjan voitossa vahvasti kiinni olevan Veiterän.

Janne Ekmanin kuvassa Akseli Laakkonen joka ei Porvoon kohtaamisessa vielä onnistunut mutta teki Mikkelissä voittomaaliksi jääneen 3-5 osuman Juuso Tervosen selän taakse

 

 
 
 
 
Akilles Bandy - Vänrikinkatu 4, 06100 PORVOO