Kausijulkaisu 2018 - 2019

Ottelut - Matcher

BANDYLIIGA

PRONSSIOTTELU - BRONSMATCH

pe/fre  8.3.2019  18:30  Kampparit - Akilles 10-5 (6-4)

* * *

Live Score

Sarjataulukko - Tabell

Ajankohtaista - Aktuellt

Takaisin

Nuorten Bandyliigan pronssiottelussa Akilles kukisti Helsingin yhteisjoukkueen 5-3 ja nappasi pronssia

view.from ' julkaisi kirjoituksen 25.02.2019
(527 kävijää ovat lukeneet kirjoituksen)

Nuorille pronssia

ONuorten Bandyliigan pronssiottelu oli kerännyt sunnuntai-iltana Pallokentälle mukavasti yleisöä. Loppuun asti jännittävää ottelua oli saapunut todistamaan melkein 200 silmäparia. 

Akilles oli ottelun alussa aktiivisempi osapuoli vastustajien keskittyessä erittäin tiiviiseen puolustamiseen. Aapo Pursio aloitti maalinteon ottelun toisella minuutilla liruttaessaan Akke Laakkosen syötöstä pelivälineen HIFK/Botnian maaliin. Kymmenen minuuttia myöhemmin Joona Kontio teki tilanteeksi 2-0 Aken vapauttavasta syötöstä. Helsinkiläiset tulivat tämän jälkeen vahvemmin peliin mukaan ja kavensivat taukonumeroiksi 2-1.

Toisen puoliajan alussa peli aaltoili päädystä toiseen, mutta molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat varmasti. Kun ottelua oli pelattu 61 minuuttia Oskar Volanen onnistui ohjaamaan Cassu Hännisen syötöstä 3-1 maalin ja muutama minuutti myöhemmin Akke Laakkonen lisäsi kulmasta johdon jo 4-1. Helsinkiläsjoukkue lisäsi hyökkäysaktiivisuuttaan ottamansa aikalisän jälkeen ja saivatkin kulmalyöntejä. Kun ottelua oli varttitunti pelaamatta vieraat onnistuivat kulmalyönnistä kaventamaan, mutta jo seuraavasta hyökkäyksestä Rasmus Fridolfsson oli valppaana ja laittoi irtopallon tyhjiin ja eroksi taas kolme maalia. HIFK/Botnia sai vielä kulmakikasta tehtyä kolmannen maalinsa, mutta joutui lopussa rikkomaan kotijoukkueen vastahyökkäyksiä sääntöjen vastaisesti ja pelaamaan ottelun lopun kaksi pelaajaa jäähypenkillä joten kiri kuihtui siihen.

Vaikea kausi päättyi Akilles P21 joukkueen osalta taas pronssimitaleihin, jotka ovat seuralle kolmannet peräkkäiset kyseisessä ikäluokassa. Hyvin sujuneen alkukauden jälkeen pronssiotteluun jääminen tuntui pettymykseltä, mutta taakse jäi kolme kovaa joukkuetta. 

Kuvan takarivissä vasemmalta oikealle: Atte Sonntag, Ludde Sihvonen, Daniel Ek, Alexander Lindfors, Oskar Volanen, Rasmus Ek, Patrik Meriaho, Rasmus Fridolfsson, Joona Kontio, Oskar Rikberg, Roni Grek, Niklas Tallqvist ja Erik Pitkänen. Keskirivissä Casper Hänninen, Aapo Pursio, Akseli Laakkonen, Teemu Koivunen, Aapo Haapanen ja Kevin Johansson. Edessä Joel Niittyvuopio, Miro Nuutti ja Isak Skog.

Kauden aikana joukkueessa pelanneista kuvasta puuttuvat William Skog joka joutui jättämään pronssiottelun kesken ehtiäkseen takaisin armeijan palvelukseen ja Alexander Nordström sekä Dylan Lindblad, jotka eivät päässeet paikalle.

 

 

 
 
 
 
Akilles Bandy - Vänrikinkatu 4, 06100 PORVOO